UPAH MENULIS ARTIKEL JUALAN

upah menulis artikel jualan


NAK BUAT PROMOSI KAEDAH PENULISAN TAPI TAK ADA IDEA?

Kebiasaannya usahawan berfikiran kaedah menjual adalah dengan menunjukkan produk dan perkhidmatan sahaja. Sebenarnya membuat jualan melalui artikel juga menarik untuk dicuba dan digunakan. Anda boleh lihat hasil penulisan saya seperti KELEBIHAN MENDAFTAR PERNIAGAAN. Penulisan ini telah menghasilkan jualan setiap bulan. Bagaimana?

KAEDAH YANG BIASA digunakan adalah dengan penyediaan video, teks ringkas dan grafik. Teknik ini kita boleh jumpa banyak merata di laman sosial. Khasnya di Facebook.

BAGAIMANA PENULISAN ini menghasilkan jualan? Kaedahnya adalah dengan berkongsi ilmu, tips, informasi dan maklumat yang berkaitan dengan perniagaan. Di situ, kita akan menarik minat individu yang berkaitan dengan produk/perkhidmatan itu sahaja. Di dalam artikel tersebut kita sediakan butang khas untuk mendapatkan produk/perkhidmatan. Maka terhasil jualan.

Mudah tetapi memerlukan kemahiran. Anda boleh rujuk banyak contoh ini di blog ini. Kaedah menjual tetapi tidak terus menjual.

APA YANG ANDA DAPAT APABILA MENGGUNAKAN PEKHIDMATAN KAMI?
  • Penulisan dan idea kami sediakan
  • Penulisan kekal di dalam laman
  • Pihak kami akan bantu share
  • Artikel tersebut milik anda untuk anda
  • Pelanggan organik dengan kos sekali sahaja

BERAPAKAH HARGA YANG DITAWARKAN?

Harga atau Upah yang ditawarkan adalah cukup-cukup jimat. Terdapat 2 pakej mudah. Iaitu PEKEJ PERKONGSIAN dan PAKEJ HAKIKI. Berikut ini adalah penerangan pakej:

PAKEJ PERKONGSIAN
RM100.00
  • Pakej ini adalah pakej perkongsian. Dimana akan termeterai perjanjian antara beloya2u dan pemilik perniagaan. Setiap jualan yang berlaku terdapat nilai komisen yang ditetapkan untuk beloya2u. Kelebihannya butang yang disediakan hanya dipautkan kepada anda sahaja.

PAJEK HAKIKI
RM200.00
  • Pakej ini pakej milik tanpa gangguan atau beloya2u tidak mempunyai apa-apa komisen setiap jualan. Semuanya adalah milik peniaga. Artikel akan kekal di dalam blog ini. Butang pautan adalah eksklusif untuk peniaga sahaja.

KESIMPUNAN
Kedua-dua pakej hanya mempunyai perbezaan komisen jualan untuk beloya2u dan tiada komisen jualan untuk beloya2u. Mudah dan ringkas untuk difahami.


BAGAIMANA NAK DAPATKAN PAKEJ INI?
Mudah sahaja. Anda hanya perlu klik butang di bawah untuk berhubung terus dengan pasukan beloya2u. Pilih pakej anda, buat bayaran dan kemudian artikel akan dibuat untuk anda.


Catat Ulasan

0 Ulasan