GERAN SKIM GALAKKAN KESENIAN UNTUK PENGGIAT SENI

 

GERAN MYSENI

SKIM GALAKAN KESENIAN DI SARAWAK


Anda boleh imbas QR CODE di atas atau tekan butang yang kami sediakan di bawah. Baca dengan teliti sebelum anda mengisi dan menghantar borang supaya anda tidak ketinggalan langkah-langkah penting yang mungkin akan menyebabkan permohonan anda DITOLAK.


DAFTAR SAHABAT SENI SARAWAK


Klik butang di bawah dan isi borang dengan lengkap. Pastikan anda menekan butang SUBMIT. Bahagian wajib sebelum anda membuat permohonan Skim Galakan Kesenian.


IKUTI WHATSAPP GROUP SAHABAT SENI SARAWAK


Klik butang di bawah dan dapatkan senarai Whatsapp Group Sahabat Seni Sarawak mengikut bahagian di Sarawak. Informasi aktiviti, sokongan dan bantuan disalurkan secara pantas melalui whatsapp group 3SBORANG PERMOHONAN SKIM GALAKAN KESENIAN

Tekan butang dibawah dan muat turun borang. Sebelum anda mengisi borang. Pastikan anda membaca dengan teliti arahan yang terdapat dalam borang. 

Pastikan anda tidak tertinggal langkah penting bagi memastikan permohonan anda tidak terus ditolak kerana kekurangan maklumat penting.KERTAS KERJA PEMOHONAN SKIM GALAKAN KESENIAN

Di dalam kertas kerja ini. Terdapat maklumat bertanda merah. Anda padam dan gantikan dengan maklumat berkaitan sahaja. 

Sila masukkan maklumat yang boleh meyakinkan panel yang meluluskan permohonan ini. 

Pastikan ianya memberi impak kepada komuniti dan ke arah memasyarakatkan kesenian. 
Sila tekan butang di bawah untuk muat turun contoh kertas kerja.Semoga artikel ini dapat membantu Usahawan yang terlibat dalam aktiviti kesenian.


1 Ulasan

Nyatakan cadangan, pandangan dan maklumbalas anda di bawah ini dengan berhemah. Kami akan sedaya upaya untuk membantu.

Terbaru Lebih lama