MENU

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

Ahad, 15 Disember 2019

BAGAIMANA CARDOCK MENCAPAI TAHAP KEJAYAAN SEPERTI HARI INI? EPISOD 2 JANA PENDAPATAN DARI YOUTUBE DAN FACEBOOK PAGE


Kejayaan yang dicapai setiap orang mempunyai proses yang jarang orang lihat dan fahami. Apa yang kita lihat hanyalah kesenangan yang dia miliki hari ini. Percayalah bahawa kejayaan setiap orang mempunyai cerita menarik di belakangnya. Suka duka dan apakah mendorong mereka sampai ke tahap yang tinggi.

Tidak dinafikan ada yang mencapai kejayaan dengan mudah kerana asal dari keluarga senang dan ianya tidak akan kekal lama jika ilmu tidak ada untuk meneruskan legasi kejayaan. Tetap jua mereka-mereka ini perlu melalui susah payah untuk mengekalkan apa yang ada.

Berikut adalah kisah bagaimana Cardock atau dikenali sebagai Fadhil menjadikan satu kisah dalam hidupkan sebagai dorongan untuk menjadi Cardock pada hari ini.

Selamat menonton
Tiada ulasan:

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.