اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

VIDEO : ALI HANAFIAH DIGITAL MARKETING, E-COMMERCE DAN AUTO SALES


PERKONGSIAN PENGALAMAN MINGGU INI DALAM BORNEO PEOPLE TALK


Daripada Ali Hanafiah Daud


Perbincangan yang menarik adalah teknik funnel yang boleh membantu usahawan mengenal pasti pelanggan yang benar-benar berpotensi. Ikuti video di bawah. Jangan lupa sediakan pen dengan buku untuk mencatat.

Moga video memberi mafaat kepada anda. Sila share dengan kawan-kawan. Moga anda mendapat pahala yang berlipat kali ganda.

Selamat menontonTiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.