اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BENARKAH WANITA LEBIH GATAL DARIPADA LELAKI?Kutipan undian dari 15 orang dengan pemilihan jantina secara rawak menghasilkan keputusan berikut:

73% Setuju
27% Tidak Setuju

Beberapa komen dari peserta adalah seperti berikut:

  • Gatal wanita tidak nampak iaitu secara sembunyi-sembunyi. Misalnya memerhati lelaki kacak secara dalam.
  • Saya terbaca dalam laman sosial. Anda boleh google sendiri cari bahawa penonton porno lebih banyak dikalangan wanita berbanding lelaki.
  • Lelaki juga gatal. Pendek kata, sebenarnya dua-dua gatal bergantung kepada individu.
  • Sebenarnya lelaki lebih gatal. Mereka lakukannya secara terang-terangan.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.