اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

LELAKI DI AMBANG BAHAYA DAN WANITA KENA BERSEDIAPBB menerbitkan Laporan Demografi suku pertama 2019

Ada 7.7 Billion orang di planet bumi ini. 

Laporan menunjukkan:

 Wanita = 5.6 Billion
 Lelaki = 2.1 Billion

Jadi, mereka menyarankan wanita untuk berhati-hati dalam menunjukkan sikap kepada para lelaki kerana :-

Dari 2.2 Billon lelaki:

• Satu billion sudah menikah.
 • 130,000 berada di penjara.
 • 70,000 sakit jiwa.

Itu bererti bahawa bumi ini hanya memiliki 1 billion lelaki yang ada untuk menikah, dan ratio jumlah lelaki dan wanita adalah nisbah 1 : 4.

Dan perlu diketahui dari 1 Billion lelaki itu :

 • 50% menganggur
 • 3% adalah gay
 • 1%  duda tak nak nikah
 • 10% saudara anda
 • 35% berumur 66 tahun keatas

Jadi salah satu jalan keluarnya seperti yang di anjurkan dalam Islam, bagi para lelaki yang mampu silakan melakukan POLIGAMI hinga memiliki 4 isteri, agar tidak ada lagi wanita yang tidak memiliki pasangan hidup.

Jadi, bagi para wanita baik yang sudah menikah maupun yang masih belum bernikah, mulai sekarang anda harus menjaga lelaki sebaik baik nya.

Untuk detail, kunjungi laporan demografi PBB
 http://www.worldometers.info/world-population

https://www.worldometers.info/world-population/world-population-gender-age.php

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.