MENU

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

Isnin, 4 Februari 2019

PENDAPATAN SAMPINGAN MINGGUAN/BULANAN DENGAN #COPYTRADE


Ini adalah salah satu instrumen pelaburan. Pelaburan Foreign Exchange adalah berisiko tinggi dan juga pulangan yang tinggi. Untuk belajar jual beli saham dalam Foreign Exchange memerlukan masa dan wang ringgit yang banyak. Disebabkan itu, Lite Finance menawarkan #copytrade untuk memudahkan pelabur membuat pelaburan. Sebelum membuat #copytrade, pelabur hendaklah memahami porfolio trader yang mereka #copytrade.

Di bawah ini adalah langkah-langkah untuk memulakan proses copytrade.
PERTANYAAN WHATSAPP
Klik link untuk whataspp http://beloya2u.wasap.my/LANGKAH COPYTRADE

(1) 
DAFTAR DENGAN KLIK BUTANG DI BAWAH


(2) 
DEPOSIT
guna local depositor


(3) 
KLIK BUTANG PORTFOLIO COPYTRADE

MIN USD50

MIN USD200(4) 
LIKE FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM

Untuk kemaskini (update) terkinektok


(5) 
PERTANYAAN WHATSAPP
Klik link untuk whataspp http://beloya2u.wasap.my/

Tiada ulasan:

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.