اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BENGKEL ONLINE MARKETING VERSION 4.0 PADA 29 DAN 30 DISEMBER 2018 DI KUCHING SARAWAKMASIH TERCARI-CARI bagaimana untuk untuk menjalankan aktiviti pemasaran online?

 Terdapat beribu-ribu cara dan antara cara yang mudah adalah menggunakan 
SUMBER PERCUMA DI INTERNET.

Teknik ini mudah, ringkas dan PRAKTIKAL. Membangun persepsi positif terhadap anda dengan porfolio dan profesionaliti anda melalui pengiklanan dan penulisan. 

DAN

PROGRAM ADALAH EKSKLUSIF UNTUK 10 PESERTA SAHAJATenaga pengajar yang berpengalaman dan modul dibangunkan bersesuaikan untuk perniagaan kecil sederhana.

ANDA AKAN MENDAPAT BANYAK PENJIMATAN 
HASIL DARI BENGKEL INI


DUNIA BERUBAH DAN JIKA ANDA TIDAK BERUBAH MAKA 
DUNIA AKAN MENGUBAH ANDA


Jika anda memperkenalkan SEORANG peserta anda akan diberi KOMISEN sebanyak 10%


LOKASI
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.