اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

HATI-HATI DENGAN MIMPI


Mimpi dianggap sebagai komunikasi adikodrati atau erti campur tangan ketuhanan, yang pesanannya boleh diungkaikan oleh orang dengan kuasa tertentu. Pada masa kini, pelbagai sekolah psikologi telah menawarkan teori tentang erti mimpi.


Jika anda pernah bermimpi seperti :


  1. Bermain dengan budak kecil.
  2. Kerap bermimpi terbang.
  3. Kerap mimpi jatuh
  4. Kerap bermimpi binatang berbisa dan buas.
  5. Kerap mimpi orang meninggal
  6. Kerap mimpi dikejar orang yang tidak kenali
  7. Kerap mimpi sesat dalam hutan
  8. Kerap mimpi darah banyak
  9. Kerap mimpi dibunuh
  10. Kerap mimpi nenek tua.
HATI-HATILAH . KERANA MIMPI TEESEBUT ADALAH MIMPI YANG SERING DALAM ORANG YANG TERKENA GANGGUAN MAKHLUK HALUS.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.