اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

NAK CANTIK KENA RAJIN DAN INI TEMPAT SESUAI UNTUK ORANG RAJIN


Salam Buat semua pembaca,

Ramai dalam kalangan kita tidak tahu kewujudan Jueretouch bukan? Dengan peluang ini, ayuh kita mengenali jueretouch. Jueretouch ini telah diusahakan oleh pengusaha tempatan ia itu Pn Juliana binti Arifin  dan dibantu oleh suaminya En Zairul Hawa.
Jueretouch merupakan salah perniagaan yang berasaskan Saloon dan Spa. Jueretouch ini telah ditubuhkan sejak 5 tahun. Pada mulanya Jueretouch ini hanya bermula pada rumah dan freeland. Ekoran dari sambutan dari pelanggan dan kestabilan ekonomi dalam perniagaan maka jueretouch diwujudkan dan lokasinya terletak di 1st (Corner & next to Unaco), Sri Astana Building Jln Astana Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak.
Menurut Encik Zairul jueretouch juga lebih mengutamakan pelanggan golongan wanita. Selain itu juga, jueretouch juga turut menyediakan perkhidmatan fotografi luaran misalnya fotografi untuk perkahwinan. Dalam masa yang sama mereka juga mempunyai senior photographer yang telah didaftarkan di international world photo.

Perkhidmatan yang disediakan dijueretouch :
Ø Saloon
Ø Spa
Ø Make-up
Ø Kecantikan (Luaran & dalaman)
Ø FotografiPerancangan/sasaran
Jueretouch akan dikembangan dalam kepulauan Borneo. Menurut En Zainal mereka ingin mewujudkan satu rangkaian Jueretouch di Sarawak dan Sabah dan perniagaan akan difokuskan di bandar bandar utama seperti Kuching, Miri, Sibu, dan Kota Kinabalu.
Selain itu juga, jueretouch juga akan menubuhkan fitness center di Kuching dan akan dijangkakan ditubuhkan pada akhir tahun 2019 ( dalam perancangan). Fitnss center tersebut akan ditubuhkan khas untuk golongan wanita.

Cabaran sepanjang tertubuhnya Jueretouch:
Ø Kepercayaan daripada pelanggan
Ø Sedaya upaya memberi kepuasan 100% kepada pelanggan
Ø Saingan dari saloon yang lain.

Ingin mengetahui lebih lanjut boleh layari laman sesawang jueretouch;

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.