اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

CINTA LEMON DAN MADU


LEMON DENGAN MADU

Ramai kalangan kita mengeluh ekoran dari peningkatan berat badan. Sehingga ada dalam kalang kita tidak yang dengan diri mereka. Tak usah resah dan tak khuatir dengan semua itu kerana cinta antara lemon dengan madu mampu menyelesaikannya. Apa yang penting disini adalah percayalah cinta antara mereka bedua mampu mengubah segalanya.

Cinta antara lemon dan madu :
1. Jalinan cinta antara mereka mampu menghasilkan Detox yang sihat.
Minum lemon dicampur madu adalah cara yang sihat untuk dijadikan detox. Hal ini kerana, tiada wujudnya bahan kimia yang berlebihan jika dibanding dengan pengambilan serbu detox dipasar yang semakin banyak pada masa kini. Kemasaman lemon mampu menyingkirkan racun dalam perut dan madu.
2. Wujudnya cinta lemon dengan madu juga mampu menurunkan berat badan.
Pengamalan minum cinta antara lemon dengan madu juga membantu untuk menurunkan berat badan terutamanya kepada sesiapa yang menjalankan proses diet.
3. Pengorbanan cinta lemon dan madu juga Mencegah infeksi saluran kencing.
Hal ini kerana terdapat fungsi madu sebagai antibakteri dan mampu menghakis kuman dalam badan yang menyebabkan infleksi


Cara-cara untuk menghasilkan cinta lemon dan madu.
Sediakan segelas air panas.
Masukkan sesudu madu (ikut cita rasa tapi jangan OVER!)
Hiriskan lemon dan masukkan lemon yang telah dihiris kedalam gelas tadi.
Kacaukan bersama.
Minum dan cinta ada mereka mampu memberi kesan yang baik buat kita semua.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.