اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KENAK ORANG SUKA PENAPIS AIK VILLAEM? KENAK? 3 CIRI YANG KTK ORG PERLU TAUK.Kmk dirikpun make penapis air tok. Sebab ciri² nya yang bagus. Tapi sebelum kmk meli penapis aik ya, kmk memang carik penapis aik sebab aik di masak ditakong rah tangki aik khas utk diminum akan berkelodak empeyak kuning selepas seminggu. Gelik juak la. Ngenang lagik ada anak kecik.

Berbalit pada ciri² mesin Villaem ya. Ciri² pertama kmk suka adalah, nya ada 4 suhu. Suhu panas, sejuk, suam & suhu bilit. Senang molah susu anak. Ciri kedua adalah tangki nya besar 11.3 Liter. Mudah kmk nakong aik pake sedekah. Ciri ke tiga, nya ada eco mod. Mesin ya ada sensor ngesan cahaya. Mun malam ari, mesin ya akan berada dalam keadaan mod tido. Tido kita tido juak nya.

Kenak mesti Coway?. Barang Coway tok bukan la barang sebarang. Alatan luaran sampe dalaman dijaga kualiti. Semua ada sijil halal dan yang penting alatan dari luar mesin sampe dalam mesin adalah dipolah oleh Coway dikpun. Syarikat lain biasanya, mesin sidaknya alatan adalah gabungan dari kilang² lain. X pior kata oreng. Originaliti. Senang carita. Kita mok berik yang terbaik utk keluarga ka x?

Mun dari segi perkhidmatan gantian dgn cucian alatan mesin ya. Jangan dibingong. Coway jaga kreadibiliti nya. Syarikat dah ada nama. Rata² orang takut mun dah beli lepas ya sik diservis. Mun Coway jangan takut bah.

Bini dengan anak kmk nang koat minum aik Coway. Syukur la, sebab aik penting utk badan. Ada satu masa kmk orang gi rumah adik kakak. Bini kmk coba minum aik dari mesin syarikat lain. Nya madah berlendir. Kejut tamek. Nang tajam lidah ya. Ada antara kawan² kmk madah benda yang sama juak. Aik Coway nyaman. Ndak la kmk tauk. Camne aik celap boleh dirasa nyaman. Mun aik amoi cantik, tauk la juak kita nyaman nak.

Kurangkan minum di kedey. Bebekal aik mati mun keluar. Jimat, sihat, pasti.

Mun nak meli aik Coway. Beli dengan kawan kmk tok. Jimatkan minyak kitak orang, jimatkan masa kitak orang, set temujanji, duduk dan releks sia. Nya atang kepak² gi agak ktk orang. Nah! Nomo nya.berik link whatsapp sekali. Klik terus sia, x perlu save nomo bah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.