INFO BOOTH SALES SELURUH SARAWAK

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada pembaca beloya2u.com dan warga Sarawak. Artikel tok update pasal peluang dan ruang untuk usahawan berdagang di Sarawak.

Puan Fazalina menguruskan event dan booth di sekitar Kuching. Ini membuka peluang kepada usahawan untuk terlibat sama. Banyak event yang dah berjalan dan banyak lagi pada masa hadapan. Jangan malu dan segan untuk terlibat. Terbuka kepada semua Usahawan di seluruh Malaysia.

Jika tuan/puan berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Tuan/puang boleh terus klik link di bawah untuk "join group whatsapp" yang disediakan.

Di dalam group whatsapp anda boleh menerima kemaskini dari masa ke semasa aktiviti jualan di sekitar Kuching yang juga akan dikemaskini oleh Puan Fazalina sendiri.


Link group whatsapp : UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.