اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

GADIS WEBCAM PUASKAN NAFSU 100 LELAKI SEHARI

Seorang gadis webcam yang kerjanya hanya memuaskan nafsu fantasi lelaki selama lapan jam sehari menerusi dunia maya, mengakui bahawa pekerjaan berkenaan membantunya mengatasi penyakit anorexia iaitu keadaan di mana seseorang itu enggan makan untuk kelihatan kurus.


Jayme Jones, 21, telah menderita akibat anorexia sejak zaman persekolahan lagi hingga ke satu tahap di mana dia terpaksa memakai pakaian budak perempuan 13 tahun, meskipun ketika itu usia Jayme mencecah 18 tahun.

Pada Jun tahun lepas, dia memutuskan untuk melakukan sesuatu apatah lagi ketika itu Jyme mengalami masalah kewangan.

Dia kemudian menghubungi adult webcam industry dan selepas itu, Jayme membeli HD camera serta membina studia kecil.

Kerja Jayme adalah mudah, iaitu melayan 100 lelaki sehari. Mereka dapat bercakap dan melihatnya menerusi webcam itu. 

Namun Jayme akui dia terpaksa berdepan dengan pelbagai kerenah lelaki yang mahukan perhatian daripadanya.

"adakalanya saya terpaksa melaya lelaki yang pura-pura bahawa meraka adalah bayi atau melihat mereka menelan air mani mereka sendiri," katanya.

Bagi memastikan Jayme mendapat pelanggan, dia perlu memiliki badan yang menarik dan seksi. Dari situ, Jayme mula mengubah tabiat makanan dan tidak lagi memuntahkan makanan.

Dia mahu memastikan badan dia menarik bukan lagi kurus kering seperti sebelum ini.

Kini Jyme memperoleh pendapatan £52,000 setahun dan sering mendapat hadiah yang mewah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.