اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

PERMOHONAN PRODUK TELEKOM MALAYSIA TM DI SARAWAK

INGINKAN INTERNET KELAJUAN LAJU?
INGINKAN INTERNET TANPA HAD?

KAMI TM PARTNER 
HADD SOLUTION ENTERPRISE
BOLEH BANTU ANDA UNTUK MENDAFTAR PEMASANGAN
STREAMYX, UNIFI ATAU WEBE

ANDA JUGA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI BAGI SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI PRODUK STREAMYX, UNIFI ATAU WEBE

RINGKASAN PAKEJ KLIK SINI

NAK TAHU LOKASI ANDA SUDAH ADA UNIFI, STREAMYX ATAU WEBE?

ISI BORANG DI BAWAH INI DAN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA


1 ulasan:

 1. Saya ialah puan Hasihah binti Has (750528-13-6184) sangat kecewa atas segala kecuaian dan ketidakbertanggungjawab kontraktor pemasangan unifi UIPOF-MOHAMAD NUR ARIF (016-8923192) yang gagal memasang unifi dirumah saya. Janji temu dan panggilan telefon SERTA sms telah dibuat oleh pihak kontraktor beberapa kali tetapi gagal melaksanakan tugas dan tidak jujur. Saya terpaksa menunggu dirumah dari pukul 12.30 tgh sehingga 8.30 malam
  Sekiranya pihak Kontraktor Pemasangan TM iaitu UIPOF-MOHAMAD NUR ARIF (016-8923192) tiada komitment untuk memasangg sila maklum secara jujur agar tidak mendatangkan kemarahan kepada pelanggan TM.
  Saya tidak dapat menerima tindakan yang tidak profesional ini dan akan membuat tindakan susulan aduan kepada ibupejabat TM dalam masa terdekat atau dilaman sosial atas ketidakbertanggungjawab kontraktor ini.
  Harapan saya agar kontraktor yang tidak jujur serta tidak bertanggungjawab ini dibekukan atau tidak diberi kontraktor pemasangan buat sebulan sebagai pengajaran kepada kontraktor lain.
  Kontraktor yang tidak beretika dan tidak profesional ini sebenarnya akan memberi impak yang negatif atau mencalar Mutu dan Nama TM yang gah.

  sila bertindak secara cekap dan menghantar kontraktor yang jujur dan komite untuk pemasangan Apa-apa sila berhubung dengan suami saya iaitu MUS EFFENDY (016-8290923)

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.