اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

PINJAMAN KOPERASI
ALAMAT
Kuching, Sarawak


PEGAWAI YANG DIHUBUNGI
Nurul Syamimi Binti Abas


NO TELEFON
+60109682382
+60128181300
(Whatsapp)

EMAIL
misskelly6547@gmail.comWAKTU OPERASI
Isnin -Jumaat
9:00am - 06:00pmPRODUK DAN PERKHIDMATAN
Tawaran terhad!!
Pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan yang berstatus TETAP/KONTRAK
Sukar mendapat pinjaman kerana komitmen luar slip gaji tinggi/Ctos Dan blacklist bank
Jangan risau projek khas kami, pinjaman ini pasti dapat bantu anda!
Siapa kami?
Kami adalah agensi bertauliah yang menguruskan pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun dan GLC terpilih.

Kelebihan kami
Pinjaman maksimum RM200K
Terima tanggungan besar luar slip gaji/blacklist bank/ditolak agensi kewangan lain.
Bayaran bulanan melalui potongan Biro Angkasa
Proses selamat 7 - 14 hari bekerja
Tidak perlu penjamin
Untuk pengiraan kelayakkan secara percuma, sila PM/Whatsapp slip gaji kepada kami.

Tidak terbuka kepada tentera dan swasta

PERHATIAN:
Maklumat ini adalah diambil daripada pembaca beloya2u yang mengisi borang uniti usahawan bumiputera Sarawak dan kad perniagaan. Maklumat yang tertera di atas adalah tidak muktamad dan boleh bertukar bila-bila masa oleh pemilik perniagan. Pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak dapat menghubungi pihak tersebut. Namun begitu, anda boleh membuat aduan kepada pihak kami jika terdapat penipuan, nombor tidak terdapat dalam perkhidmatan, wakil tidak sah atau anda tidak puas hati dengan produk dan perkhidmatan yang diberikan. Aduan boleh dilakukan dengan mengisi borang aduan. (Borang Aduan)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.