اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

GRASS CUTTER
ALAMAT
No 442, Lot 792, Lorang Bangau 4,
Kampung Semerah Padi, 93050 Kuching, sarawak..PEGAWAI YANG DIHUBUNGI
Suffian


NO TELEFON
+60107704984EMAIL
suffianrayan85@gmail.comWAKTU OPERASI
Pada setiap hujung minggu
Sabtu, ahad dan cuti umum
Hari sabtu 01:00pm -06:00pm
Hari ahad 08:30pm - 06:00pmPRODUK DAN PERKHIDMATAN
Sesiapa yang memerlukan perkhidmatan dari mai, sila hubungi saya untuk urusan temujanji dan rundingan.

Caj yang dikenakan mengikut keluasan sesebuah kawasan rumah/perumahan yang memerlukan.

Perkhidmatan akan dilakukan seperti apa yang telah dibincangkan semasa temujanji/rundingan.

Tiada bayaran deposit dikenakan. Tetapi, pihak kami juga berharap kerjasama daripada pihak tuan/puan membayar separuh duit perkhidmatan, sebagai contoh, sekiranya waktu/masa operasi perkhidmatan memotong rumput pada waktu petang hampir tamat dan rumput di kediaman tuan/puan sudah separuh dipotong, operasi terpaksa diberhentikan dan sudah pasti akan disambung seperti biasa keesokkan harinya sehingga perkhidmatan selesai.

Akhir sekali proses pembayaran perkhidmatan sama seperti perjanjian semasa temujanji/rundingan sebelumnya

PERHATIAN:
Maklumat ini adalah diambil daripada pembaca beloya2u yang mengisi borang uniti usahawan bumiputera Sarawak dan kad perniagaan. Maklumat yang tertera di atas adalah tidak muktamad dan boleh bertukar bila-bila masa oleh pemilik perniagan. Pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak dapat menghubungi pihak tersebut. Namun begitu, anda boleh membuat aduan kepada pihak kami jika terdapat penipuan, nombor tidak terdapat dalam perkhidmatan, wakil tidak sah atau anda tidak puas hati dengan produk dan perkhidmatan yang diberikan. Aduan boleh dilakukan dengan mengisi borang aduan. (Borang Aduan)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.