اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

IDEA MENGGANDAKAN PENDAPATAN

Bermula dengan kaedah biasa tetapi dengan niat kerana hendak menolong kerana Allah maka kini saya mempunyai 3 pecahan idea mampu buat. Sudah menjadi prinsip perniagaan saya, apabila saya menceburi apa-apa perniagaan maka saya akan menetapkan matlamat berniaga sambil membantu orang lain kerana Allah.

Bermula dengan pendapatan yang pertama RM20.00 dengan kaedah biasa. Saya telah menggandakan pendapatan saya sebanyak 6 ke 10 kali ganda pada bulan kedua dengan teknik pertama ini. Idea datang hasil dari sikap keterbukaan saya untuk mendengar. Saya sendiri tidak akan menolak mana-mana individu untuk membuat pembentangan mana-mana perniagaan. Telinga adalah nikmat dan harus di syukuri.

Teknik kedua adalah teknik rahsia dan bagi saya ianya adalah teknik yang mampu mengandakan pendapatan sehingga 10 ke 20 kali ganda. Idea teknik kedua ini adalah hasil dari perbincangan dengan rakan-rakan. Semasa saya mendapat ilham teknik kedua ini, jiwa saya meronta bagai nak lakukan dengan segera. Dengan mengambil kira kekuatan, kekurangan, peluang dan ancaman maka rangka teknik kedua ini agak sempurna. 

Teknik ketiga pula adalah teknik rahsia orang lama. Jarang dibentangkan kepada ahli biasa. Mungkin rasa percaya dari pucuk pimpinan maka ilmu ini dikongsi. Bagi saya teknik ini bukanlah rahsia sangat tetapi rata-rata rakan lain di tanya tidak tahu mengenai perkara ini.

Saya teruja menganalisis beberapa teknik lain untuk menggandakan pendapatan. Antaranya teknik santai dan teknik gerilla. Apa yang menarik perhatian saya mengenai perniagaan ini adalah gandaan tanpa batasan dan pasif tanpa kekanganan. Dengan kekuatan pemegang syer dari Air Asia dan Celcom mengukuhkan lain kekuatan syarikat. Malah ahli-ahli dilindungi oleh Persatuan Pengguna Malaysia.

Rakan saya menunjukkan pergerakkan pendapatan nya bermula dari awal dia menceburi bidang ini.
Dengan pendapatan pertama RM9.40 dan kedua sebanyak RM113.60 dan ketiga sebanyak RM458.70. Saya telah melangkaui pendapatan pertamanya dan pendapatan keduanya. Di jangka implementasi teknik kedua mampu mengatasi pendapatan ke tiganya.

Tidak selamanya saya menjadi penonton dan saya harus menjadi pemainnya juga.

Jika berminat menyertai kumpulan kami anda boleh KLIK SINI dan isi borang atas talian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.