اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BELOYA2U DAN KAMU DAN MEREKA DAN SEMUA



Anda pernah berjumpa atau terjumpa dengan kereta atau motosikal yang menggunakan pelekat beloya2u.com? pernah anda bertanya mengapa mereka menggunakan stiker tersebut? Tahukah anda bahawa jumlah kenderaan yang menggunakan pelekat tersebut lebih kurang 63 buah kereta motosikal dan mereka menggunakan pelekat tersebut sebagai tanda sokongan kepada usahawan bumiputera, sokongan kepada idea anak muda, sokongan kepada perkara-perkara unik di Sarawak, mempunyai bahagian dalam laman beloya2u.com dan pelbagai lagi sebab. Tak kenal maka tak cinta, ingin sekali saya berjumpa dengan pembaca beloya2u.com.

Bermula dari sebuah blog yang memaparkan satu perniagaan telco. Beloya2u.com melangkah setapak dengan melangkaui isinya dengan ilmu-ilmu yang menafaat. Selain itu, menjadi salah satu media yang mempromosikan Sarawak.

Kepada sesiapa nak mempromosikan idea ataupun tempat menarik di Sarawak. Boleh hubungi admin ya. Nak hubungi admin senang sahaja. Hanya isi borang hubungan pelanggan di atas laman ini. Tak susah kan.

Kalau usahawan-usawan memerlukan admin untuk promosi produk kat sini pun boleh. Tak jadi masalah. Caj? tak ada caj.. cuma ada terma dan syarat jer.. he he..

1 ulasan:

  1. Anda pernah berjumpa atau terjumpa dengan kereta atau motosikal yang menggunakan pelekat beloya2u.com?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.