اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

JOM KURSUS PENDEK TAMBAH ILMU DI KOLEJ KOMUNITI KUCHING

Berikut ialah jadual kursus jangka pendek di kolej komuniti Kuching Sarawak. Bagi graduan atau lepasan SPM yang belum dapat kerja, elokkan mengikuti kursus ini bagi menambah ilmu. Selain daripada itu, dengan kursus ini, dapatlah meningkatkan pelbagai kemahiran yang mampu membawa anda kepada dunia usahawan.
moga maklumat ini memberi mafaat kepada pembaca beloya2u.

KLIK UNTUK MEMBESARKAN SAIZ GAMBAR
untuk pendaftaran. anda boleh login ke :
www.jpkk.edu.my
www.kkkg.edu.my1 ulasan:

  1. dengan kursus ini, dapatlah meningkatkan pelbagai kemahiran yang mampu membawa anda kepada dunia usahawan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.