اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

TENAGA CAKRA ALAM GUNA BATERI PUTAR ALAM

Ini adalah antara orang-orang yan menegak benang basah. Pelbagai alasan dan usalan kosong tanpa fakta yang beliau sebut dan kemukakan. Berani untuk berkelakuan salah dan pembohong. Jelas nyata video menunjukkan teknik penipuan yang beliau lakukan tetapi masih mendalihkannya. Orang seperti ini banyak kita boleh jumpa.
1 ulasan:

  1. Ini adalah antara orang-orang yan menegak benang basah. Pelbagai alasan dan usalan kosong tanpa fakta yang beliau sebut dan kemukakan. Berani untuk berkelakuan salah dan pembohong. Jelas nyata video menunjukkan teknik penipuan yang beliau lakukan tetapi masih mendalihkannya. Orang seperti ini banyak kita boleh jumpa.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.