اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

JURUWANG WANITA YANG PALING MALANG DI DUNIA KONONNYA

Melihat kepada video di bawah ini kelihatan sekumpulan individu yang disebut sebagai mafia membeli beer di sebuah pasaraya. Mereka menggunakan wang kecil untuk membeli beberapa jumlah beer. Mereka kelihatan ketawa semasa mengeluarkan wang kecil tersebut manakala juruwang wanita agak terkejut dengan tunai yang banyak dikeluarkan oleh sekumpulan individu tersebut.

Anda lihatlah sendiri video di bawah ini.


1 ulasan:

  1. Melihat kepada video di bawah ini kelihatan sekumpulan individu yang disebut sebagai mafia membeli beer di sebuah pasaraya. Mereka menggunakan wang kecil untuk membeli beberapa jumlah beer.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.