اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BB TIARA ROSAK

Kuching 4 September 2012. Berita merapu. Dilaporkan BB Tiara telah rosak di pejabatnya di kawasan Satok. Beliau melaporkan BB beliau jem namun beliau tidak mengetahui bagaimana kerosakkan itu boleh berlaku. Beliau bagaimanpun redha dengan keadaan tersebut.

BB beliau terpaksa dibuka bateri sementara waktu bagi memastikan keadaan kerosakkan tidak menjadi lebih terok. 

Beliau amat risau kerana tidak dapat menghubungi kawan BBMnya terutama orang-orang yang dia cintai. Namun begitu pegawai penyiasat telah memberitahu beliau supaya bersabar dan menghantar BB beliau ke kedai yang berdekatan untuk diperbaiki.

BB beliau bagaimanapun dikenalpasti tidak ada waranti kerana beliau membeli BB beliau dengan harga yang murah. Beliau memegang prinsip "alah membeli menang memakai"

Pihak kami bagaimanapun cuba membantu beliau dengan berkata "sabar" sahaja. Kepada insan-insan yang dapat membantu bolehlah menghubungi beliau melalui Facebook dan BBM dan carilah sendiri.

Sekian sahaja laporan merange beloya2u.com.

Tiara Zandora tersenyum ketika ditemua

1 ulasan:

  1. Kuching 4 September 2012. Berita merapu. Dilaporkan BB Tiara telah rosak di pejabatnya di kawasan Satok. Beliau melaporkan BB beliau jem namun beliau tidak mengetahui bagaimana kerosakkan itu boleh berlaku. Beliau bagaimanpun redha dengan keadaan tersebut.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.