اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

SUAMI TAMPAR ISTERI KETIKA MAJLIS PERKAHWINAN

Orang ramai begitu marah dengan sikap si suami semasa majlis persandingan kerana menampar isterinya di khalayak ramai kerana si isteri menggigit tangan suaminya secara tidak sengaja atau sengaja saya tidak pasti.


Agak-agak mungkin si suami atau kedua mempelai ini dipaksa kahwin kot. Segalanya mungkin. Tetapi perkara seperti ini tidak patut berlaku. Namun begitu, budaya kita dengan budaya orang luar sememangnya mempunyai berbezaan yang ketara. Sikap mereka serta sosio kehidupan mereka berbeza dengan kita.

Mungkin sosio kehidupan mereka agak tertutup dan tidak dapat menyelami rasa malu orang lain apabila diperlakukan begitu. Contohnya di satu kawasan yang lain, ada yang mengamalkan memanaskan batu kemudian di cucuh pada buah dada wanita yang sedang meningkat dewasa bagi mengelak wanita yang meningkat dewasa ini di rogol. Pelbagai perkara pelik yang belum kita fahami dan kenali.

Di bawah ini merupakan video di mana suami menampar isterinya semasa majlis perkahwinan.
2 ulasan:

  1. Orang ramai begitu marah dengan sikap si suami semasa majlis persandingan kerana menampar isterinya di khalayak ramai kerana si isteri menggigit tangan suaminya secara tidak sengaja atau sengaja saya tidak pasti.

    BalasPadam
  2. ish ish ish... aper cerita selanjutnya? cerai ke?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.