NENEK TUA MENGANDUNG 60 TAHUN SEJAK 1948

Mengandung selama 60 tahun sejak 1948
Huang Yijun, 92, Huangjiaotan, selatan China, telah diberitahu oleh pahak perubatan pada tahun 1948 bahawa anaknya telah meninggal dunia. Keadaan ini disebut sebagai kehamilan batu..

Doktor menuntut £100 untuk mengeluarkannya, jadi dia mahu mengeluarkannya.

Beliau berkata: "Ia adalah satu jumlah yang besar pada masa itu - jumlah itu merupakan pendapatan lebih daripada seluruh ahli keluarga dalam beberapa tahun, jadi saya tidak berbuat apa-apa dan mengabaikannya."

Tetapi rahsia ini telah muncul apabila Huang sakit perut dan pergi ke hospital untuk imbasan.

Dr Liu Anbin di Qingshen hospital berkata: "Saya tidak amat terkejut apabila saya mendapati beliau mempunyai bayi di dalam perut beliau.

"Saya seorang doktor selama lebih daripada 40 tahun dan ini adalah kali pertama saya telah melihat sesuatu seperti ini. "

Sekarang para perubatan menjalankan ujian selanjutnya untuk melihat jika Huang memerlukan suatu pembedahan untuk keluarkan bayi.

Xu perunding Xianming, pengarah jabatan Obstetrik dan Ginekologi di hospital, berkata: "Biasanya, janin mati akan mereput dan amat mustahil Huang boleh jadi sihat."

Ulasan

  1. Dr Liu Anbin di Qingshen hospital berkata: "Saya tidak amat terkejut apabila saya mendapati beliau mempunyai bayi di dalam perut beliau.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.