LAPORAN GATHERING EX-STUDENT SM TEKNIK MATANG I

Pertemuan secara spontan yang dirancang secara singkat oleh Puan E'en di Samudra Court pada 26 Mei 2012 berjaya mengumpul beberapa orang bekas pelajar SM Teknik Matang tahun 1999 dan 2000. Pelajar Y2K. Banner dan sedikit cenderahati yang tidak seberapa ditaja oleh beloya2u.com.


Makanan pada malam tersebut meriah sekali dan amat mengenyangkan. Rata-rata rakan-rakan berpuas hati dengan makanan yang disajikan oleh pihak Samudra Court dengan di iringi hiburan live band dari penyanyi tempatan. Suara penyanyi sedap didengar dan tidak membingitkan.

Walaubagaimanapun, pertemuan ini bukanlah berhenti setakat ini sahaja dan mungkin akan dibuat lagi pada masa-masa akan datang dengan lebih gempak dari biasa dengan sokongan-sokongan rakan-rakan yang telah menghadiri Gathering ini yang juga menunjukkan komitmen yang baik.

Kepada yang tidak hadir disarankan bersualah dengan rakan-rakan lama, dimana pada masa inilah kita boleh bertukar-tukar info dan fikiran tentang isu semasa dan masa depan. Kepada yang buat perniagaan sendiri jangan lupa untuk membawa kad perniagaan untuk memperkenalkan perniagaan kepada rakan-rakan lain.

Semasa pertemuan ini, banyak kisah lama di imbau kembali yang agak lucu untuk di ingati dan kebanyakkan kami tidak berjumpa setelah tamat pengajian di SM Teknik Matang tahun 2000. Lebih kurang 12 tahun tidak berjumpa. WOW!!!

Berikut adalah video dan gambar yang sempat dirakamkan semasa Gathering Ex-Student SM Teknik Matang 99/00 buat julong kali di lakukan :


Berikut adalah bekas-bekas pelajar yang hadir yang sempat saya cedok dari FB dan ada antaranya saya tak jumpa FB... Soriiii... :p


Ulasan

  1. Check vide inside : 12 tahun tidak berjumpa. Semasa pertemuan ini, banyak kisah lama di imbau kembali yang agak lucu untuk di ingati dan kebanyakkan kami tidak berjumpa setelah tamat pengajian di SM Teknik Matang tahun 2000.. WOW!!!

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.