اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KEMPEN HAK ASASI RAKYAT PALESTIN (FREE PALESTIN)

 Di bawah ini merupakan nota yang saya terima dari rakan saya mengenai nasib saudara islam di Palestin. Mungkin juga ada antara kalian memandang ini sebagai scam atau spam. Pada pendapat saya, saya tidak peduli semua itu. Sekiranya semua muslim menukar profile mereka seperti gambar yang saya sertakan dibawah maka ianya dapat menunjukkan kekuatan ummah selain kita menunjuk perasaan kita kepada dunia betapa kita benci saudara kita diperlekehkan. Inilah Demo secara aman.. JOMMMM!!!

_______________________________________________________
 
Minta TOLONG semua sahabat
menukar gambar profil anda

Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda, Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah ..

Bilal Thiab ... 76 Hari
Thaer Halahleh ... 76 Hari
Hassan Safadi ... 70 hari
Omar Abu Shallal ... 68 Hari
Mohammedd Al-Taj ... 60 hari
Mahmoud Sarsak ... 54 Hari
Faris Al-Natur ... 47 hari
Jafar Ezz Al-Din ... 53 Hari
Abdallah Al-Barghouthi 32 Hari
lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari

Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa.

*mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja, ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, dan gigi pun luruh,,, sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana,tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita buat , Perang Media!

_______________________________________________________
Di bawah ini merupakan gambar yang patut anda guna di "profile" anda dan di bahagian "Cover Photo" bagi menunjukkan sokongan anda kepada FREE PALESTIN.

Untuk mengambil gambar di bawah ini. Sila klik kanan pada gambar yang anda kehendaki. Kemudian "Open New Tab". Selepas itu. Klik kanan pada gambar pada Tab yang baru kemudian "Save as Image". Selesai memuat turun gambar tersebut. Pergi bahagian profile kemudian muat naik pada bahagian "Profile Picture" dan "Cover Photo"

Gambar Profile (Lelaki)

Gambar Profile (Perempuan)

Gambar Profile (Keluarga)


Gambar "Cover Photo" 

 Gambar "Cover Photo"

1 ulasan:

  1. Minta TOLONG semua sahabat menukar gambar profil anda Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda, Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah ..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.