اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

RENTETAN PENCARIAN MANGSA LEMAS MENEMUI TULANG MANUSIA LAIN

Kuching : Tulang yang melekat pada akar pokok bakau telah dijumpai pada jam 4 petang hari ini dengan sampan semasa menyusuri Sungai Midin berhampiran di mana kepala manusia ditemui semalam.

Pihak berkuasa telah dimaklumkan dan tulang telah dibawa ke rumah mayat Hospital Umum Sarawak.

Mohd Idris Roni, 13 pergi memancing ketam dengan sahabatnya dan kali terakhir dilihat terjun ke dalam sungai pada pukul 6 petang pada hari Rabu manakala kepala manusia ditemui semalam.

Terry Robson, Petra Jaya Bomba dan perkhidmatan Penyelamat jabatan ketua berkata selepas penemuan kepala semalam, carian kemudian diteruskan.

Beliau berkata post mortem akan dilakukan, mereka memutuskan untuk meneruskan carian hari ini.

Bot dari jabatan dan dua dari kampung-kampung yang menyertai dalam carian dari Sg Midin ke Sg, Jambu.

Sementara itu, bapa Idris, Roni Sahri berkata jika hasil post mortem kepala adalah bahawa anaknya, dia akan menerima hakikat dan redha dengan kehendak ilahi


sumber : sarawakupdate.com 

1 ulasan:

  1. Kuching : Tulang yang melekat pada akar pokok bakau telah dijumpai pada jam 4 petang hari ini dengan sampan semasa menyusuri Sungai Midin berhampiran di mana kepala manusia ditemui semalam.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.