اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

ANAK MATI KERANA IBU KETAGIHAN FACEBOOK

Seorang ibu boleh menghabiskan berjam-jam untuk facebook tatkala bayinya telah meninggal dunia dalam tab mandi Shannon Johnson telah ditangkap atas tuduhan mengabaikan anak sendiri hingga mati. Bayi berusia 13 bulan telah terbunuh disebabkan lemas dalam tab mandi yang ditinggalkn ibunya itu.

Shannon mendakwa sedang bermain permainan WORLD CAFE di Facebook dan membiarkan anaknya sendirian di tab mandi yang tidak begitu penuh dengan air. Mulanya dia masih dapat melihat anak lelakinya dan ia masih dalam keadaan yang baik. Shannon dengan leka meneruskan permainannya. Beberapa ketika kemudian,apabila dia menoleh ke bilik air, anak lelakinya itu dalam keadaan tidak bernyawa. Shannon segera berkejar ke hospital berhampiran membawa anaknya, namun anaknya itu telah disahkan mati.Shannon yang tinggal di Fort Lupton, Amerika Syarikat mengatakan,dia membiarkan anaknya di bilik mandi kerana bayi itu benar-benar mahu ditinggalkan sendirian. Di samping itu, seperti yang dilaporkan oleh 9News pada hari Jumaat (14/01/2011), beliau berkata beliau mahu anaknya berdikari. Apa pun alasannya, Shannon mesti bertanggungjawab di di atas kesalahnnya kerana gagal menjaga anak nya sehingga meninggal dunia.


sumber : home daily news

1 ulasan:

  1. Shannon mendakwa sedang bermain permainan WORLD CAFE di Facebook dan membiarkan anaknya sendirian di tab mandi yang tidak begitu penuh dengan air. Mulanya dia masih dapat melihat anak lelakinya dan ia masih dalam keadaan yang baik.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.