اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

1ST TIME DAPAT CEK DARI NUFFNANG

As'salam dan selamat....

Sejak dua menjak ni memang problem la saya nak update artikel dalam beloya2u.com nih. Memang lari terus masa yang sepatutnya saya luangkan untuk menambah baik artikel dalam nih. Rugi pulak rasanya. Mana tidaknya jumlah pembaca semakin hari semakin kurang dalam beloya2u.com. Tapi still boleh tahan yang masuk dalam beloya2u.com nih.

Saya nak memanjatkan rasa syukur saya kerana karya saya dihargai oleh pihak-pihak tertentu seperti nuffnang dan pihak pembaca yang menyumbang sedikit tunai secara langsung atau tidak langsung. Sebenarnya cek kat atas ni dah lama saya terima sebelum bulan puasa lagi... he he... sekali lagi saya nak berterima kasih kepada pembaca.

Sejak dua menjak ni saya memang suka buat artikel dari idea saya sendiri dengan melihat permintaan pembaca dan kehendak pembaca. Saya rakan rumuskan apa yang pembaca kehendaki. Memberi pendapat dan ideologi bebas memang sudah menjadi rempah ratus artikel saya. Cuma satu perkara yang saya suka nak tekankan dalam artikel saya iaitu sifat hormat dan berbudaya ilmu.

rasanya setakat ini sahaja yang dapat saya kongsikan. RM50 yang saya terima amat bermakna bagi saya... TQ...... I love You tooo...

1 ulasan:

  1. Saya nak memanjatkan rasa syukur saya kerana karya saya dihargai oleh pihak-pihak tertentu seperti nuffnang dan pihak pembaca yang menyumbang sedikit tunai secara langsung atau tidak langsung.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.