اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

ROBOT SEKS DICIPTA UNTUK PENGESEK

Sebuah syarikat Cina telah memperkenalkan robot seks yang didakwa boleh mengenali - malah boleh berbual dengan – pemiliknya.
Robot 5 kaki 5 inci itu mempunyai kulit dan otot realistik yang diperbuat daripada gel silikon pada tulang rangka logam perubatan maju.

Pengurus Love Sex Company Li Jian berkata, robot berharga £3,000 (RM14,941) adalah untuk eksekutif-eksekutif bergaji besar yang terlalu sibuk untuk bertemu dengan wanita sebenar.

Pelanggan-pelanggan boleh memilih muka dan bentuk badan robot mereka dimana ia boleh diprogramkan untuk mengenali muka pemiliknya dan berborak, dalam bahasa pilihan.

Ia juga boleh dikawal dari jarak jauh untuk menentukan kedudukan berlainan dan bahagian anggota badan juga boleh digerakkan, Li menambah.

Patung ini menarik perhatian orang ramai yang ingin tahu apabila ia diperkenalkan di Sex Culture Exhibition di Xi’an, ibu kota wilayah Shaanxi barat China.

Sumber : MNS

1 ulasan:

  1. Pengurus Love Sex Company Li Jian berkata, robot berharga £3,000 (RM14,941) adalah untuk eksekutif-eksekutif bergaji besar yang terlalu sibuk untuk bertemu dengan wanita sebenar.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.