اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

LAYAN MINI GATHERING CHATTER SARAWAK IV

Rakan-rakan dalam dunia maya yang bergelar Geng Chatter. Mereka banyak lepak kat Yahoo Messenger di Room Sarawak. Dunia yang penuh dengan mainan perasaan dan pelbagai agenda perbualan tidak kira yang baik atau pun tidak baik.

Beberapa minggu lepas Chatter Sarawak yang diketuai oleh Puan Rosma yang juga berasal dari Miri merancang untuk membuat Gathering besar-besaran di Kem permai dengan sokongan beberapa rakan chatter yang lain.Namun begitu pada saat-saat akhir rangcangan itu terpaksa ditunda berikutan ada keluarga sebelah Puan Rosma meninggal dunia (Pstttt... Suami rosma pun chatter juga, nama suaminya Wenx dan pertemuan pun di alam maya juga. Inilah dikatakan Cinta Chatter membawa ke Rumah Tangga). 

Jangan main-main dengan dunia Chatter yerrr.. Boleh membawa ke dunia sebenar tuu.. wiuwittttttttttttt... ha ha... Sebenarnya saya nak cerita pasal pertemuan seterusnya di rancang oleh Puan Sri Djah mengumpul semula chatter yang benar-benar nak buat perjumpaan. Rasa-rasanya Puan Sri Djah lah yang buat plan tu. Tak pasti la pulak.. ha ha.. Rancangan pertemuan ni kita buat dekat tempat bowling. Apa lagi.. Kita semua main bowling sambil berkenalan.

Bagaimana suasananya bolehlah usha2 video bawah ni yer.. sekian laporan dari saya.. Ibnu Khalldun:

2 ulasan:

  1. Jangan main-main dengan dunia Chatter yerrr.. Boleh membawa ke dunia sebenar tuu.. wiuwittttttttttttt... ha ha... Sebenarnya saya nak cerita pasal pertemuan seterusnya di rancang oleh Puan Sri Djah mengumpul semula chatter yang benar-benar nak buat perjumpaan. Rasa-rasanya Puan Sri Djah lah yang buat plan tu. Tak pasti la pulak.. ha ha.. Rancangan pertemuan ni kita buat dekat tempat bowling. Apa lagi.. Kita semua main bowling sambil berkenalan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.