اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

KELAB GIGOLO SARAWAK

Hari ini agak busy sikit dengan kerja dan sempat jugak tengok something yang pelik-pelik di alam maya. Pelbagai isu yang aneh dan perkara yang remeh muncul di alam maya. Terpulang dengan kita untuk menilai satu-satu maklumat yang diterima dan bagaimana kita mengguna serta mengawalnya.Setiap orang yang anda kenali di dalam internet mempunyai personalitinya yang tersendiri dan ada juga yang kita sedia kenal. Pernahkah anda bertanya berapa peratuskan senarai kawan yang anda benar-benar kenal dan kawan-kawan anda yang langsung tidak kenal?. Kawan-kawan yang anda tidak kenal langsung itu juga dikenali sebagai Anonymous. 

Apakah karekter mereka dalam senarai anda dan apakah capaian maklumat yang mampu mereka perolehi dari FB anda. Anda tidak tahu bukan?. Berhati-hati dengan perkara tersebut.

Dahulu pernah muncul beberapa status di dalam Facebook memberi kenyataan bahawa terdapat individu yang sengaja "ADD" kita untuk menggodam profile kita sekaligus mengambil alih laman kita. Perkara itu bagaimanapun tidak berlaku dan kebanyakkan perkara tersebut adalah rumor semata-mata.

Sekarang ini terdapat banyak laman-laman (page) yang muncul dalam facebook dengan pelbagai tajuk serta tujuannya dibuat. "ha ha ha ha ha ha ha ha ha" pun merupakan tajuk yang diminati orang pengguna Facebook disebabkan oleh penggunaanya dalam status.. 

Terdapat satu laman yang pelik tapi benar yang saya temui dalam FaceBook. Lucu dan hairan. Apa-apapun tajuk di atas ni dibuat disebabkan saya terjumpa laman ini. LAMAN KELAB GIGOLO SARAWAK.


1 ulasan:

  1. Sekarang ini terdapat banyak laman-laman (page) yang muncul dalam facebook dengan pelbagai tajuk serta tujuannya dibuat. "ha ha ha ha ha ha ha ha ha" pun merupakan tajuk yang diminati orang pengguna Facebook disebabkan oleh penggunaanya dalam status..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.