اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

GATHERING BLOGGER SARAWAK MEMANG GEMPAK

geng-geng blogger sarawak nang sporting.. Best ado jak.. lak ada gik molah gathering macam ya.. akan dibincangkan semula.. Masing-masing memperkenalkan dirik.. Merapatkan silaturahim.. Sidaknya masing-masing ada kebolehan tersendiri.. Tahniah kepada Awang yang menggempakkan suasana.
Apa-apapun kamek akan support blogger sarawak pun gathering akan datang. Aktiviti macam tok boleh membantu kita berkongsi pendapat, berkongsi cerita, berkongsi isu & berkongsi ilmu. Setiap orang ada kelebihan masing-masing. Dari sia kita dapat menimba pengalaman selain dapat mengenali kreteria blogger sarawak.

Setiap orang yang hadir ada kerja masing-masing serta ada kemahiran masing-masing yang boleh digabungkan and boleh menjadi satu pasukan yang kuat. Kamek dapat nangga benda ya bila kamek dapat tauk dengan kebolehan setiap blogger.

Yalatek.. nak nama palak biznez.. ada juak peluang biznez yang di offer sidaknya. Sapa sangka nak. Bagi blogger-blogger yang nak explore lagik pengalaman n latar belakang blogger lain boleh lah ikut gathering seterusnya lak k.. akan di inform melalui page and group blogger. Bawah tok video Gathering Blogger Sarawak. Sekian..2 ulasan:

  1. geng-geng blogger sarawak nang sporting.. Best ado jak.. lak ada gik molah gathering macam ya.. akan dibincangkan semula.. Masing-masing memperkenalkan dirik.. Merapatkan silaturahim.. Sidaknya masing-masing ada kebolehan tersendiri.. Tahniah kepada Awang yang menggempakkan suasana

    BalasPadam
  2. Laki aku ya nang. Kamboh kedirik jak nya malam ya hahaha anyway selamat berkenalan untuk semua. Ada masa kita jumpa lain kali :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.