اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

GATHERING BLOGGER SARAWAK II GEMPAK

Saya menghabiskan masa hampir 6 jam untuk menyiapkan video Gathering Blogger Sarawak II ini akibat script video saya kena kacau oleh anonymous. Tak tahu siapa kacau. Akhirnya saya berjaya siapkan video tersebut dengan keadaan mata saya serupa itu panda. Menakutkan bila saya truja nak siapkan video ini walaupun terpaksa tidak tidur.

Laporan pertemuan Blogger Sarawak kali ini amat mengujakan kerana jumlah individu yang datang agak ramai walaupun tidak seramai Jom Heboh. Aktiviti ini bagaimanapun dirancang kira-kira sebulan yang lalu. Kami berada di lokasi pertemuan pada pukul 2.45 petang. Ada antara blogger yang  ada blog tapi tak aktif dan ada juga dalam bentuk forum dan pelbagai lagi kaedah web alam maya yang mereka buat.

Kesempatan ini saya nak ucapkan tahniah kepada semua blogger yang hadir dalam aktiviti kali ini. Bagaimanapun aktiviti kali ini sebenarnya gabungan bersama kumpulan 360 Degree Friends. 

Kepada blogger-blogger yang kena kacau oleh saya, kesempatan ini saya memohon maaf yerr.. Saya gurau je ok.. Buat riuh rendah sikit keadaan. Nak tahu blogger mana yang terlibat dalam aktiviti kali ini sila rujuk video di bawah ini dan saya juga menyeru dan menjemput Blogger Sarawak yang lain supaya lebih berani tampil untuk mengikuti aktiviti Gathering ini. Banyak mafaat yang kita boleh buat dalam aktiviti ini. BERANI KER???? JANGAN CUBIT SIKIT SUARA SERUPA PONDE... he he.. jangan marah yer.

Mungkin antara blogger yang takut nak tunjuk muka kot? he he.. dan mungkin juga sibuk.. Kita tak kisah umur kamu berapa, dah kahwin ke, dah ada cucu ke.. yang penting kamu blogger.. Kita BLOGGER SARAWAK... Bangga lah ikit oi.. hi hi.. Aktiviti berikutnya nanti ikut yerrrrrr...


3 ulasan:

  1. Laporan pertemuan Blogger Sarawak kali ini amat mengujakan kerana jumlah individu yang datang agak ramai walaupun tidak seramai Jom Heboh. Aktiviti ini bagaimanapun dirancang kira-kira sebulan yang lalu. Kami berada di lokasi pertemuan pada pukul 2.45 petang. Ada antara blogger yang ada blog tapi tak aktif dan ada juga dalam bentuk forum dan pelbagai lagi kaedah web alam maya yang mereka buat.

    BalasPadam
  2. cne gthering tok?? mok ekot!! sarawakian here!!!huhu.. follow k? =)

    BalasPadam
  3. wahh..mcm best jak kitakorg gather2 tok..anyway,nice blog..bangga mek jdi sarawakian ngga blog ktk tok~anyway,mek follow ktk k...assalamualaikum:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.