اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

TEKNIK JIMAT MENGILAT KASUT DAN MENGURANGKAN PENGGUNAAN BAHAN KIMIA

Dengan teknologi hijau macam ini boleh membantu kita menjimatkan tenaga, bahan kimia dan wang tunai. Teknik mengilatkan kasut ini jarang di amalkan di mana-mana tempat apatah lagi Malaysia. Mungkin ramai tidak tahu teknik mengilatkan kasut seperti ini sebelum ini. Dengan paparan berikut ianya dapat membantu anda untuk berjimat dan mengelakkan pencemaran kimia ke atas alam sekitar.

Pesanan saya cuma ialah jika anda membuat perkara ini di khalayak ramai, mungkin anda akan mendapat lesen orang gila dengan mudah. Jangan lakukan perkara seumpama ini kerana ianya tidak baik untuk perut anda. Lainlah kalau anda jilat Yakut.. he he..


1 ulasan:

  1. Dengan teknologi hijau macam ini boleh membantu kita menjimatkan tenaga, bahan kimia dan wang tunai. Teknik mengilatkan kasut ini jarang di amalkan di mana-mana tempat apatah lagi Malaysia. Mungkin ramai tidak tahu teknik mengilatkan kasut seperti ini sebelum ini. Dengan paparan berikut ianya dapat membantu anda untuk berjimat dan mengelakkan pencemaran kimia ke atas alam sekitar.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.