اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

RAHSIA SENANG MENDAPAT PINJAMAN!!!

Senang ke nak buat pinjaman? Kalau senang agak-agak berapa ramai rakyat Malaysia yang nak buat pinjaman? Macam-macam spekulasi yang boleh kita buat dari tajuk yang diberi. Kalau nak pinjam Along pun ada pelbagai prosedur yang perlu di ikuti dan adakalanya boleh mendatangkan masalah yang lebih besar pada masa akan datang.

Bagi yang bekerja di jabatan kerajaan dikatakan mudah untuk mendapatkan pinjaman dari koperasi dan pelbagai lagi institusi kewangan. Betul ke begitu? tapi mengapa masih ada yang pinjam dengan Ah Long? Tak ke pelik tu? Kalau yang bekerja swasta tak la saya hairan sangat. 

Saya tahu, bagi yang bekerja di sektor kerajaan untuk mendapatkan tandatangan dari pihak atasan bagi membuat pengesahan jawatan ataupun pengesahan dokumen amatlah sukar. Adakalanya ada yang terlepas cakap bahawa orang-orang ini perlu diberi sedikit habuan untuk mendapatkan tandatangan. Isk isk isk.. tak baik tuduh-tuduh orang begitu. Betul ke tak betul saya dah pun laporkan dengan Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysia (SPRM).

Di bawah ini saya sertakan video yang mungkin boleh membantu anda untuk mudah mendapatkan pinjaman. Silalah nonton yer.. :


1 ulasan:

  1. Bagi yang bekerja di jabatan kerajaan dikatakan mudah untuk mendapatkan pinjaman dari koperasi dan pelbagai lagi institusi kewangan. Betul ke begitu? tapi mengapa masih ada yang pinjam dengan Ah Long? Tak ke pelik tu? Kalau yang bekerja swasta tak la saya hairan sangat.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.