اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

PENYELUK SAKU SIALAN DI CHINA

Inilah kerja mudah nak dapat duit. Mungok punya pencuri. Orang lain bersusah payah nak cari duit dia senang-senang jer nak mencuri. Nak kata tak cukup sifat.. semua pancaidera dia ada. Agak-agak pancaindera otak yang dia tak gunakan. Hati dia dah jadi batu. Yang pelik nya tak ada pihak berkuasa ke kat sana ataupun pihak berkuasa yang sudah dikawal oleh samseng-samseng jalanan.
Inilah dikatakan bahana rasuah. Jika pihak berkuasa dapat dibeli dengan wang tunai. Maka samseng jalanan lebih berkuasa dari mereka. Tak gitu wahai pihak berkuasa.. he he.. ikuti video ini yang menghuraikan tajuk di atas. :


1 ulasan:

  1. Inilah kerja mudah nak dapat duit. Mungok punya pencuri. Orang lain bersusah payah nak cari duit dia senang-senang jer nak mencuri. Nak kata tak cukup sifat.. semua pancaidera dia ada. Agak-agak pancaindera otak yang dia tak gunakan. Hati dia dah jadi batu.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.