اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

MUKA JAHANAM YANG DIRAKAM BERKAITAN KES SIMBAH ASID

Polis berjaya mendapatkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan imej suspek bermotosikal yang dipercayai terlibat dalam 22 kes menyimbah cecair asid di sekitar Lembah Klang.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd. Bakri Zinin (gambar) berkata, rakaman ditunjukkan, namun tidak jelas kerana suspek melakukan perbuatan itu sambil menunggang motosikal dan segera meninggalkan tempat kejadian.Katanya, melalui rakaman tersebut, polis dapat mengenal pasti kejadian itu adalah didalangi oleh dua lelaki yang identiti mereka telah didedahkan sebelum ini iaitu berketurunan India, berusia 20-an dan 30-an serta masing-masing bertubuh kurus dan gempal.

“Hasil siasatan mendapati 70 peratus kejadian simbah cecair itu dilakukan oleh suspek bersendirian, manakala 30 peratus lagi berdua,” katanya.

Sumber : US

1 ulasan:

  1. Katanya, melalui rakaman tersebut, polis dapat mengenal pasti kejadian itu adalah didalangi oleh dua lelaki yang identiti mereka telah didedahkan sebelum ini iaitu berketurunan India, berusia 20-an dan 30-an serta masing-masing bertubuh kurus dan gempal.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.