KEPALA MANUSIA TERPULAS DI BELAKANG TAPI BERNYAWA

Elexander yang dikatakan dapat memusingkan kepalanya sehingga 180 darjah memang wujud di muka bumi ini. Dia menyedari kebolehannya ketika dia menyertai sukan jimnastik suatu ketika dulu. Dia merasakan tubuh badannya amat flexible dan cuba memulaskan kepalanya ke belakang sikit demi sedikit sehingga apa yang anda boleh lihat pada masa kini. Pusingan tersebut lengkap sehingga 180 Darjah.

Tidak ada manusia yang mampu melakukan perkara tersebut. Alexander bagaimanapun menyatakan bahawa untuk melakukan perkara tersebut dia perlu melakukannya dengan konsentrasi yang tinggi dan dia juga menyatakan bahawa ketika melakukan perkara tersebut seolah-olah dia dalam keadaan tidak sedar akan dirinya ataupun merasakan dirinya adalah individu lain. Sukar untuk mengambarkan bagaimana perasaan ketika kepala sudah terpulas di belakang.

Doktor radiologi telah menyatakan bahawa dia tidak pernah melihat kes seperti ini sepanjang dia berkhidmat dan tubuh badan Alexander amat flexibel. Dia bagaimanapun menyatakan bahawa kemungkinan kes seperti ini ada kaitan dengan jinetik yang dibawa oleh Alexander. Tidak semua orang boleh melakukan perkara tersebut walaupun diberi latihan khas. Jika ianya dilakukan juga ia pasti boleh menyebabkan lehernya patah.

Lihat video di bawah ini bagi mengesahkan fakta yang diberi di atas:


Ulasan

  1. Doktor radiologi telah menyatakan bahawa dia tidak pernah melihat kes seperti ini sepanjang dia berkhidmat dan tubuh badan Alexander amat flexibel. Dia bagaimanapun menyatakan bahawa kemungkinan kes seperti ini ada kaitan dengan jinetik yang dibawa oleh Alexander.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.