HATI-HATI DENGAN PELIWAT BUDAK DI KUCHING

KUCHING: Polis kini sedang memburu seorang suspek yang terlibat dalam salah laku seksual dari Kampung Haji Baki yang didakwa telah me-liwat seorang budak lelaki berusia sembilan tahun yang menjangkakan kemungkinan lebih ramai mangsa.Sumber menjangkakan semalam bahawa suspek dipercayai menjadikan sekurang-kurangnya empat budak lelaki sebagai mangsa termasuk adik bongsu budak berusia sembilan tahun itu, sejak dua bulan lepas.

Malahan suspek dikatakan membayar antara 50 sen dan RM5 kepada setiap budak berkenaan kerana tidak membuka mulut selepas atau memaksa mereka melakukan seks oral atau meliwat me-reka.

Perkara itu mula diketahui pada Jumaat selepas mangsa berusia sembilan tahun itu dikatakan membuat ‘demonstrasi’ kepada rakannya apa yang berlaku antara dia dan suspek.

Selepas mengetahui per-kara itu, ibu bapa kepada budak lelaki berkenaan menyoal mangsa dan turut mendapati anak bongsu me-reka berusia tujuh tahun juga berkemungkinan menjadi mangsa kepada lelaki yang sama.

Sumber : US

Ulasan

  1. Sumber menjangkakan semalam bahawa suspek dipercayai menjadikan sekurang-kurangnya empat budak lelaki sebagai mangsa termasuk adik bongsu budak berusia sembilan tahun itu, sejak dua bulan lepas.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.