BERITA BAIK OSAMA BIN LADEN MENINGGAL DUNIA

Osama Bin Laden merupakan nama yang amat popular di dunia sehingga hampir semua orang mengenalinya. Banyak bukti dan banyak lagi gambar-gambar yang amat mengelirukan mengenai kewujudan Osama Bin Laden. Kewujudannya sebagai pengganas juga banyak dipertikaikan.

Penyembelihan ke atas pemberita bebas yang dilakukan oleh pengganas-pengganas yang disifatkan sebagai pro Osama Bin Laden juga banyak dipertikaikan. Segalanya kabur dan tidak ada kesudahannya. Apa yang berlaku seolah-olah di rancang. Saya adalah antara pihak yang percaya bahawa Osama Bin Laden adalah watak yang direka bagi menghalalkan pencerobohan ke atas Afghanistan.

Mungkin ada di kalangan anda hairan dan mungkin juga ada yang marah dengan tajuk yang saya letakkan di atas. Sebenarnya berita kematian Osama yang telah pun di laporkan oleh Obama merupakan berita baik kerana alasan yang digunakan oleh pihak US suatu ketika dahulu untuk menyerang Afghanistan tidak dapat digunakan lagi.

Mungkin ini merupakan proses bagi pembebasan Afghanistan daripada penaklukkan tentera AS yang dipelopori oleh syaitan George W Bush yang juga merupakan salah seorang daripada aluminati. Apa-apa pun pendapat saya merupakan pendapat dari hasil pembacaan saya dan segalanya mungkin. Gambar yang ditayangkan di internet yang juga memaparkan gambar mayat Osama Bin Laden juga di ragui kerana ianya nampak di ubah suai selain videonya yang memaparkan susuk badan bagi memastikan isu kematiannya di percayai.

Ulasan

  1. Penyembelihan ke atas pemberita bebas yang dilakukan oleh pengganas-pengganas yang disifatkan sebagai pro Osama Bin Laden juga banyak dipertikaikan. Segalanya kabur dan tidak ada kesudahannya. Apa yang berlaku seolah-olah di rancang.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.