اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

WANITA LEBIH RAMAI MEROKOK

Betul ke dikatakan wanita lebih banyak merokok berbanding lelaki. Servey juga menyatakan demikian. Saya telah membuat servey seperti link berikut. Klik di SINI. Ini bukan pelik tapi benar tapi kenyataan. Perwatakkan wanita lembut atau kasar bukan ukuran mereka merokok tetapi ianya tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Namun begitu, peratusan wanita yang kurang bersukan lebih cenderung merokok dari wanita yang bersukan. Selain itu, wanita yang kuat bersosial seperti yang suka mengunjungi disko atau kelab-kelab malam merupakan antara yang paling banyak merokok.

Percaya atau tidak percaya terpulang kepada anda. Pemakaian wanita juga bukan ukuran kepada pengaruh untuk merokok. Kebanyakkan mereka memberi alasan untuk merokok kerana tertekan. Adakah ini menunjukkan dunia yang kita duduk sekarang sudah tidak ada jalan ketenangan?

Beberapa orang individu yang dibual bicara menyatakan perempuan yang merokok biasanya bibir mereka lebih berkredut berbanding wanita yang tidak merokok. Selain itu, wanita yang merokok lebih mesra berbanding wanita yang tidak merokok. Benar atau tidak terpulang kepada anda untuk menilainya.


5 ulasan:

 1. Beberapa orang individu yang dibual bicara menyatakan perempuan yang merokok biasanya bibir mereka lebih berkredut berbanding wanita yang tidak merokok. Selain itu, wanita yang merokok lebih mesra berbanding wanita yang tidak merokok. Benar atau tidak terpulang kepada anda untuk menilainya.

  BalasPadam
 2. aku setuju bila kata perempuan lebih cepat ketagih merokok berbanding lelaki.krn adik ipar aku seorng perokok.baru berusia 24thn.bibir dia pon dah nampak lebam bila xpakai gincu.mula2 dia sembunyi2 merokok lama kelamaan semakin berani merokok depan aku dan isteri aku.dan tabiat merokok dia xleh nk kawal lagi.aku pun malas nak nasihat pasal keluarga isteri aku pon da xkisah dia merokok.

  BalasPadam
 3. aku suka tengok bibir perempuan yg kuat merokok..seksi..

  BalasPadam
 4. aku setuju org pompuan lebih cepat ketagih merokok berbanding lelaki..isteri aku boleh diketegori perempuan yg kuat merokok.kata nak berenti tapi masih merokok.nasib baikla aku ni suami yg memahami krn aku jg merokok,so aku paham situasi org yg merokok..

  BalasPadam
 5. aku pernah lihat perempuan merokok depan mak bapak di sebuah restoran di pj.apa boleh buat sekadar melihat..hebat betul..

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.