TEKNIK PENYAMUN DI MESIN ATM KETIKA ANDA MENGELUARKAN DUIT

Bahaya ada di mana-mana tidak kira anda berada di laut, darat atau di langit. Mengambil sikap berhati-hati adalah tanggungjawab kita dan bukannya sambil lewa apabila kita di ingatkan tentang sesuatu perkara yang boleh mendatangkan kemudaratan kepada diri kita dan orang lain.

Berikut merupakan sedutan video mengenai tektik penyamun yang mengambil duit dari mesin atm salah seorang pelanggan sebuah bank yang telah dirakamkan melalui litar tertutup. Litar tertutup sedikitpun tidak dapat membantu mangsa untuk mendapat kembali duit mereka kerana wajah dan rupa paras perompak tidak dapat dilihat.

Di mana ada kelalaian di situ ada penyangak.. ikuti video di bawah ini dan pastikan anda bukan menjadi mangsa seterusnya dalam tektik ini.


Ulasan

  1. Bahaya ada di mana-mana tidak kira anda berada di laut, darat atau di langit. Mengambil sikap berhati-hati adalah tanggungjawab kita dan bukannya sambil lewa apabila kita di ingatkan tentang sesuatu perkara yang boleh mendatangkan kemudaratan kepada diri kita dan orang lain.

    BalasPadam

Catat UlasanAssalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.