اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

LANGGAN TV SATELIT PERCUMA SENAPANG

Salmon, Idaho 8 April -Rangkaian kedai elektronik di beberapa bahagian di Idaho dan Montana menawarkan senapang percuma kepada pengguna yang pertama kali melanggan perkhidmatan televisyen satelit.Promosi hasil idea gabungan antara pembekal RadioShack dan saluran Dish di barat Montana serta barat daya Idaho itu berjaya menarik perhatian orang ramai dari kawasan sekitar.

Mengikut tawaran promosi itu, pengguna baru yang melanggan pakej saluran Dish akan diberikan kupon bernilai AS$135 (RM415) untuk membeli sepucuk senapang di kedai tempatan.

Macam-macam cara peniaga menarik minat pelanggan untuk membeli produk dan perkhidmatan mereka. Cara ini memang berkesan kepada promosi yang dibuat. Ini menunjukkan penggunaan sejata api di Salmon, Idaho adalah bebas tanpa mengenal usia, darjat dan jantina. Pengganas pun boleh memiliki senjata api. untuk makluman  Salmon ni berada di wilayah US.


Setiap kali ada tunjuk perasaan pasti ada yang terbunuh. Setiap kali ada pergaduhan pasti ada yang terbunuh. Setiap kali ada kesalahfahaman pasti ada yang terbunuh. Itulah kesan jika senjata api tidak dikawal pengeluarannya dan untuk memilikinya. Rakyat Malaysia disarankan jangan melawat negara-negara seperti ini..

1 ulasan:

  1. Macam-macam cara peniaga menarik minat pelanggan untuk membeli produk dan perkhidmatan mereka. Cara ini memang berkesan kepada promosi yang dibuat. Ini menunjukkan penggunaan sejata api di Salmon, Idaho adalah bebas tanpa mengenal usia, darjat dan jantina. Pengganas pun boleh memiliki senjata api. untuk makluman Salmon ni berada di wilayah US.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.