اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

IRAN MENCIPTA PIRING TERBANG PERTAMA DI DUNIA

Ilmuwan Iran telah melaporkan mencipta piring terbang pertama, meskipun belum jelas berapa tinggi objek itu mampu terbang, Media menyebut pesawat itu sama dengan UFO.

Piring terbang bernama Zohal yang bererti Saturnus itu merupakan pesawat ruang angkasa tak bersayap yang dirancang untuk terbang ke udara.

Namun, berdasarkan keterangan Daily Mail, objek itu boleh dimanfaatkan untuk berbagai misi yang tidak disebutkan terperinci. pejabat media Fars menggambarkan piring terbang itu sama dengan UFO di tayangkan di Hollywood pada 1950-an.

“Alat pengankutan yang mudah diluncurkan dan terbang, sedikit bunyi dan memiliki keuntungan yang sama dengan pesawat lain,” tulis laporan ISNA (Iran’s Student’s News Agency).

pergerakkan pesawat dilengkapi autopilot, otomatik kestabilan gambar, GPS dan alat perakam kuliti HD. Program luar angkasa Iran yang luar biasa nampaknya menjadi peringatan bagi dunia Barat.

Tahun lalu, Iran mengumumkan kejayaan mereka berhasil pengintip tikus, kura-kura dan cacing ke luar angkasa. Mereka berjya menghantar manusia ke antartika, sembilan tahun akan datang.

2 ulasan:

  1. “Alat pengankutan yang mudah diluncurkan dan terbang, sedikit bunyi dan memiliki keuntungan yang sama dengan pesawat lain,” tulis laporan ISNA (Iran’s Student’s News Agency).

    BalasPadam
  2. Iran hanya ikon propaganda zionis di akhir zaman ~~

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.