اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

BURUNG LAYANG-LAYANG DI SEKITAR PASAR SATOK

Fenomena yang menarik. Itulah yang dikatakan duit tunjuk langit. Kejadian seperti ini berlaku sekitar pukul 6.30 pm sehingga 7.30 pm di sekitar satok. Burung ini yang dikatakan menghasilkan emas yang nilainya puluhan ribu. Kepada sesiapa yang berminat untuk mempunyai emas dari langit ini bolehlah mengikut kursus yang disediakan. Kalau tidak silap saya, Modal minimum yang diperlukan untuk membuat lombong emas dari langit ini adalah RM40,000.00

Kalau nak buat lombong ni kenalah betul-betul memahami bagaimana kaedah untuk menarik burung ini. Bukan semua usahawan atau pelombong langit berjaya dalam bidang ini. Mungkin anda terlepas dengar lombong langit ini menjadi rumah hantu dimana tiada apa yang berlaku di dalamnya.

Sekarang ni, memang banyak orang mengimpikan untuk memiliki lombong emas dari langit ini kerana hasilnya agak lumayan. Kita sentiasa didedahkan dengan cerita ataupun kisah yang menarik mengenai perlombongan ini namun pendedahan mengenai resikonya amat kurang sekali. 

Apa yang saya nak kongsikan di sini ialah.. Tuntutlah ilmu sehingga ke liang lahat dan sampai ke negeri China..

1 ulasan:

  1. Kalau nak buat lombong ni kenalah betul-betul memahami bagaimana kaedah untuk menarik burung ini. Bukan semua usahawan atau pelombong langit berjaya dalam bidang ini. Mungkin anda terlepas dengar lombong langit ini menjadi rumah hantu dimana tiada apa yang berlaku di dalamnya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.