اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

ABDULLAH SAIDOL CALON BARISAN NASIONAL N.36 - SEMOP
Barisan Nasional(BN ) dinasihatkan supaya tidak memandang rendah lawan calon Barisan Nasional di Dun 36  Semop pada pilihanraya kali ini. Sebelum ini penyandang kerusi Dun Semop ialah Ds Asfia Awg Nasar yang digugurkan dari senarai calon pada pengumuman ahad lepas.

Abdullah Saidol calon BN dilihat mampu membawa perubahan kepada Dun Semop yang sebelum ini terkenal sebagai kawasan luar bandar kaum melanau yang mundur. Pencalonan beliau juga diharap akan menyatukan kembali perpaduan masyarakat kampung yang dilihat semakin renggang sebelum ini.

Abdullah Saidol juga diharap tidak mengamalkan dasar kroni kerana ia boleh menjejaskan kepercayaan rakyat kepada BN. Oleh yang demikian sebagai calon anak Muda Abdullah Saidol wajar mendekati golongan muda supaya mereka rapat kepada bakal wakil rakyat di Dun Semop. Abdullah Saidol harus mengelak kaki ampu kerana ia boleh merosakkan kredibiliti beliau.

1 ulasan:

  1. Abdullah Saidol calon BN dilihat mampu membawa perubahan kepada Dun Semop yang sebelum ini terkenal sebagai kawasan luar bandar kaum melanau yang mundur. Pencalonan beliau juga diharap akan menyatukan kembali perpaduan masyarakat kampung yang dilihat semakin renggang sebelum ini.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.