اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

360 DEGREE FRIEND BOWLING & SNOOKER

Ini merupakan aktiviti 360 Degree Friends yang biasa di adakan  jika korum cukup. Aktiviti ini tidak di warwarkan secara meluas menggunakan laman sosial kumpulan 360 Degree Friends yang dibuat seperti selalu. Namun begitu, kami pernah mengadakan aktiviti ini sebelum ini dan dihadiri lebih kurang 20 rakan dari 360 Degree Friends dan pada masa itu kita telah berjumpa dengan rakan-rakan baru.


Pada masa-masa akan datang kita sekali lagi akan mengadakan aktiviti seperti ini bagi mengeratkan silaturahim antara kita selain dapat menambah kawan baru dan tidak hanya sekadar berkawan di Internet sahaja. Dari sinilah maka kita boleh berkongsi maklumat secara langsung atau tidak langsung.

Untuk makluman pada masa ini iaitu setiap hari rabu malam "Ladies Night" wanita diberi diskaun untuk bermain bowling dengan harga RM10.00 untuk 3 kali pusingan permainan. Sewa kasut adalah percuma. Untuk wanita sahaja yerrr.. Lelaki kenalah bayar full.

Bersama artikel ini saya sertakan video aktiviti 360 Degree Friends pada 6 April 2011. Saya berharap dapat berjumpa dengan anda dan bermain dengan anda untuk aktiviti seterusnya nanti. Selamat menonton dan klik SINI untuk mengikuti kumpulan 360 Degree Friends.1 ulasan:

  1. Bersama artikel ini saya sertakan video aktiviti 360 Degree Friends pada 6 April 2011. Saya berharap dapat berjumpa dengan anda dan bermain dengan anda untuk aktiviti seterusnya nanti. Selamat menonton.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.