اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ SOLAT TIANG AGAMA.. SELAMAT MEMBACA.. ANDA SENYUM KAMI BAHAGIA.. JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE BELOYA TV DAN LIKE, FOLLOW SERTA SEE FIRST FACEBOOK PAGE BELOYA2U.COM UNTUK NOTIFIKASI PANTAS. SEMOGA ANDA TIDAK KETINGGALAN DENGAN LIVE PERKONGSIAN ILMU SERTA INFO YANG MENARIK

MOZILLA FIREFOX 4.0

Terbaik... Mozilla FireFox 4.0 sudah pun dilancarkan. Mungkin ada dikalangan anda belum mengetahui perkara ini. Tak rugi kongsi-kongsi perkara camni. Sebenarnya saya sendiri dah guna Mozilla FireFox 4.0 ni. Cuma tak sempat nak post kat beloya2u. Sibuk la katakan. he he..Mozilla FireFox 4.0 dikatakan mempunyai kepantasan 4 kali ganda berbanding Mozilla FireFox 3.6 yang kita gunakan sebelum ini. Banyak paparan baru yang muncul dalam Mozilla FireFox 4.0. Ini akan memuaskan penggunanya yang berjumlah mencapai lebih 400 juta pengguna. Paparan ini lebih canggih dari paparan yang sebelum nya. Kalau dibandingkan Google Chrome mungkin ada nampak sedikit persamaan.

Mozilla FireFox 4.0 ini dibuat bagi memenuhi perubahan yang berlaku dalam dunia maya. Mozilla ini mampu menerima HTML5, Video HD (WebM) dan 3D Grafik. Terdapat banyak lagi kelebihan dalam Mozilla FireFox 4.0 ini. Bagi yang belum menggunakannya. Tunggu apa lagi, Muat turun lerr.. pergi sini http://mozilla.com.

3 ulasan:

  1. Mozilla FireFox 4.0 dikatakan mempunyai kepantasan 4 kali ganda berbanding Mozilla FireFox 3.6 yang kita gunakan sebelum ini. Banyak paparan baru yang muncul dalam Mozilla FireFox 4.0. Ini akan memuaskan penggunanya yang berjumlah mencapai lebih 400 juta pengguna.

    BalasPadam
  2. aok..start last week kmk guna tegal pc kenak format..install baru..kacak yg baru tok..

    BalasPadam
  3. dekat nak sama dengan google chrome owh...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Assalamualaikum.. Adik saya Termizzi Bin Senak kembali ke warahmatullah lebih kurang 8.30pm 16 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.

Mak saudara rakan saya ujang (Firdaus) iaitu Cik Dayang Fatimah Binti Abang Drahman telah kembali ke warahmatullah hari ini 22 Februari 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah

Guru silat saya Dato Dahlan Ali telah kembali ke warahmatullah pada 19 Mac 2012. Mohon pembaca sedekah al-fatihah kepada arwah. al-fatihah.